Spoštovanje zasebnosti
Obseg storitve

Spletna stran www.ptujskatrznica.si je namenjena obveščanju javnosti o projektu Ureditev mestne tržnice, ki ga izvaja Mestna občina Ptuj.

Identifikacijski podatki

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v obsegu, potrebnem za odgovor na vaše vprašanje oziroma obdelavo vašega problema. Osebni podatki so ime in priimek obiskovalca, njegovi kontaktni podatki (naslov, e-naslov in telefonska številka, če je potreben telefonski klic). Tovrstne podatke zbiramo in uporabljamo le, kadar nam jih izrecno zaupajo uporabniki spletnih strani v skladu z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov in Splošne uredbe o varovanju podatkov.

Kdo ima dostop do podatkov in komu se posredujejo

Do podatkov, shranjenih v zbirki podatkov na tej spletni strani, imajo dostop za to pooblaščene osebe Mestne občine Ptuj. Vsi zbrani podatki se hranijo na varnih strežnikih ob upoštevanju in spoštovanju veljavne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in njihove obdelave. Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam.

Za upravljanje z zbirko podatkov na tej spletni strani je odgovorna vodja projekta Ureditev mestne tržnice na Mestni občini Ptuj.

Dostop do svojih osebnih podatkov

Do podatkov, shranjenih na našem strežniku, nimate neposrednega dostopa. Če želite spremeniti ali izbrisati svoje osebne podatke ali če želite izvedeti, kateri vaši osebni podatki so shranjeni, nam pošljite sporočilo na info@ptuj.si.

Kako dolgo hranimo osebne podatke

Vsi zbrani osebni podatki se po petih letih izbrišejo.